Skikkelig dritt!!!

Jeg vet det fort er en jente greie, men hvis jeg blir skikkelig sint så begynner jeg å gråte. Det snører seg fullstendig i halsen, jeg får en sånn rar pipelyd i stemmen, leppa skjelver og tårene presser på. Veldig irriterende faktisk, men jeg må bare innse at det er fakta. Det er så dumt, for når en er sint har man som regel mye på hjertet. Også irriterer det meg veldig etterpå at jeg ikke fikk sagt det jeg hadde tenkt å si. Kan gruble på det i lang tid. Situasjonen oppstår som oftest hvis jeg er sint på noen jeg ikke kjenner så godt.

Bikkja til naboen driter i hagen min og tisser ned hele tuja hekken. Det irriterer meg og nå begynner jeg og bli lei. Jeg har jo hund selv som til stadig stikker av. Han har garantert lagt igjen et visittkort eller to i andres hager. Men jeg gjør det ikke bevist. Jeg lukker ikke opp utgangsdøra slipper bikkja ut, står og ser på og roper han inn igjen når han er ferdig.

Jeg har tenkt litt på dette og hvordan jeg skal håndtere det. Det enkleste er jo selvfølge å gå bort til naboen, ringe på og si unnskyld meg men kan du lufte hunden din i din EGEN hage? Jeg tror han hadde hatt forståelse for det, men hvis ikke han hadde hatt det, tror jeg fort jeg kunne bli litt sint. Og da er vi tilbake til det der med den pipe lyden.

Det er ikke festlig å stå på trappa til naboen med hendene i siden (og garantert rosa crokcs) med den pipelyder, dirrende leppe samt ikke få frem et ord. Det er jo ikke verdens undergang at bikkja bæsjer i hagen liksom. Han kan jo misforstå hele greia å tro at jeg trenger hjelp.

Det er bare å innse at frem til jeg får løst mitt lille sippeproblem må jeg kjøpe en ekstra rull med hundeposer og plukke selv.

Det er skikkelig dritt !!!!!!

2 kommentarer

Sabiene

22.03.2017 kl.12:45

😂😂 kjenner igjen den pipestemmen ja 😳

Lene Renate

22.03.2017 kl.13:41

Sabiene: He He He. Er det ikke artig

Skriv en ny kommentar

Lene Renate

Lene Renate

44, Skien

Hei. Velkommen inn til meg. Min lille hverdagsblogg, litt om barn, litt om mat, litt om meg, ja rett og slett litt om alt. God lesing.

Kategorier

Arkiv

hits